Despre Noi

Cine suntem şi cum ne puteţi găsi

Dea lungul activităţii, și asta este de peste 20 de ani, compania noastră a creat servicii superioare de curăţare şi purificare a vestimentaţiei proprii şi casnice, a deschis o reţea de puncte de recepţie în aria Chişinăului, ocupînd un loc de vază în domeniu.

Curăţătoriile noastre sînt înzestrate cu instalaţii contemporane, produse in Italia, Germania şi SUA, care corespund tuturor normelor ecologice actuale. Este folosită cea mai efectivă materie primă din brandurile superioare ale Europei,  care nu afectează ecologia şi păstrează confecţiile. Specialiştii companiei, sînt într-un pas cu tehnologiile efective şi moderne.

Ce este în putinţa unei curăţătorii contemporane?

Împrospătarea culorilor sau amplificarea albului pur, remodelarea la formele iniţiale şi aromatizarea uşoară a vestimentaţiei. O curăţătorie, pe drept, bună, poate reîntoarce vestimentaţia la imaginea iniţiala fără a-i ştirbi din calităţi. Tehnologiile contemporane, permit scoaterea majorităţii impurităţilor fară destructurarea stofei.

Curăţătoria «Sinderela» garantează un rezultat, care e mai presus de aşteptări. Făcînd uz de serviciile companiei, veţi fi deservit individual, iar haina va fi tratata cu atenţie, fiind aplicate tehnologiile ultramoderne şi un utilaj contemporan.

Cu «Sinderela», puteţi conta pe o viaţă îndelungata a vestimentaţiei îndrăgite, fie creaţia unui designer exclusiv cu aplicaţii complexe, fie articol din piele sau blănuri scumpe. Deoarece o curăţătorie bună, este aceea care reîntoarce splendoarea obiectelor dragi.

Noi ne-am îndrăgit meseria şi purtăm respect pentru timpul şi încrederea clienţilor noştri!

Sediul şi producţia

Punctele de recepţie